Een website voor uw bedrijf, vereniging of evenement?

DiDe-design doet dit voor U ... met U! En betaalbaar!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je hebt beslist dat je een website wil en in grote lijnen zit er al in je hoofd hoe hij er moet uitzien en wat er allemaal op moet komen.

Stuur een mailtje (volledig vrijblijvend uiteraard) naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de informatie die je al hebt. Je zal dan een mailtje terug krijgen met wat bijkomende vragen. Aan de hand van de antwoorden op deze vragen maak ik een offerte.
Valt de prijs wat buiten je budget bekijken we samen waar we kunnen 'bezuinigen' zodat je uiteindelijk een website hebt die aan je eisen voldoet en binnen je budget past.

De domeinnaam

Je website moet natuurlijk een unieke naam hebben. Je doet er goed aan om hierover goed na te denken en een aantal mogelijkheden in gedachten te hebben. Omdat er al redelijk wat websites op het net staan, bestaat de kans dat de naam, die je in gedachten hebt, reeds bestaat. Dus je hebt best al een top drie van namen bij de hand, in het geval je eerste keuzen niet meer beschikbaar is.

Hosting

Buiten een domeinnaam heb je natuurlijk wat plaats nodig op het internet om je website op te zetten. deze plaats, of webruimte, huur je als het ware. je betaalt dan jaarlijks een bedrag zodat je website online kan blijven. Het aanvragen hiervan is zeer éénvoudig en kan je, mits een beetje hulp, volledig zelf doen. Door dit zelf te doen heb je mij hiervoor in de toekomst niet nodig als tussenpersoon, wat natuurlijk wel kan indien je dit wenst. Er zijn veel bedrijven die webruimte aanbieden. Ikzelf werk al jaren met www.ONE.com. zij bieden domeinnamen en webruimtes aan, aan zeer voordelige tarieven.

De website

Eens je je domeinnaam en webruimte hebt kan er eindelijk aan je website begonnen worden. De meeste websites maak ik met een CMS ofwel Content Management System. Ik maak hiervoor gebruik van Joomla!. Door te werken met een CMS kan jijzelf je website inhoud makkelijk veranderen of aanvullen.